Žilinský Večerník

11. október 2024 | Valentína
| 7°C

Šport

POZVÁNKA - Malá Fatra sa stane opäť dejiskom obľúbeného Terchovského polmaratónu

Terchovský polmaratón sa opäť vracia do malebného prostredia Malej Fatry. Tento rok, 19. októbra 2024, sa už po deviatykrát stretnú v Terchovej športoví nadšenci aj rekreační bežci, aby zažili jeden z najkrajších behov.

10.10.2024 | 20:52

Okrem certifikovanej polmaratónskej trate si môžu športovci vybrať aj 10 km a 5 km trať a súťažiť tak o pekné ceny a putovnú terchovskú trofej.


 

 

Pre deti je pripravený detský beh ulicami Terchovej a maľovanie na tvár. Podujatie je zároveň aj medzinárodným behom solidarity. "Tento ročník sme sa rozhodli venovať časť zo štartovného desaťročnej Zarke, ktorá sa narodila so závažným poškodením mozgu a je závislá na starostlivosti od svojich rodičov.


 

 

Počas pretekov bude prebiehať aj zbierka či dražba na podporu a my veríme, že touto cestou pomôžeme aspoň z malej časti rodine v neľahkej situácii,'' hovorí Barbora Dikošová, členka organizačného tímu. "Tento rok sme pripravili veľa noviniek a určite sa majú všetci na čo tešiť, bude to deň plný športových aktivít a zábavy pre deti aj dospelých,"  dodala. Registrácia je spustená, nezabudnite sa prihlásiť včas za zvýhodnený poplatok a príďte podporiť tých, ktorí to najviac potrebujú.


 

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: archív

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod