Žilinský Večerník

3. október 2024 | Stela
| 5°C

Spravodajstvo

POZVÁNKA - Zažite akciu umeleckých diel v Groma Art Factory

Nové epicentrum umenia otvorilo svoje brány. Ojedinelý počin na art scéne sa stal skutočnosťou. V Žiline vznikol výnimočný priestor pre prezentáciu umeleckých diel Groma Art Factory (GAF). Toto výnimočné miesto vie dopriať návštevníkom jedinečný kultúrny zážitok. 3. októbra (štvrtok od 18.00) sa bude konať v galérii prestížna aukcia tvorby slovenských a českých autorov, na ktorej sa môžu zúčastniť všetci milovníci umenia, ale aj náhodní návštevníci.

02.10.2024 | 18:18

Priestory Groma Art Factory sa nachádzajú na Kragujevskej ulici 12 v areáli bývalého závodu Benzinol. Až 211 investične hodnotných diel, ktorých vyvolávacia cena je viac ako milión eur čaká na svojich nových ctených majiteľov. Online aukcia týchto diel je už zahájená na stránke www.groma.sk.  Ukončená bude sálovou aukciou v priestoroch galérie GAF vo štvrtok 3. októbra od 18-tej hodiny až do vydraženia poslednej položky. Súčasťou aukcie sú aj diela tak významných autorov ako český velikáni Václav Špála či Josef Istler. K ťahákom aukcie budú nepochybne patriť aj výborní slovenskí autori, napríklad Imro Weiner-Kráľ či Milan Laluha, alebo Ľudovít Csordák.


 

 

VYUŽITE AJ VY IMPOZANTNÉ  PRIESTORY

Úchvatné industriálne priestory GAFu je možné využiť aj na rodinné, spoločenské, kultúrne podujatia, ktorým dodajú neobyčajnú atmosféru. Kontaktné informácie sú dostupné na stránke galérie.


 

 

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: archív

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod