Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -5°C

Recepty

Rezy z ovsených vločiek

200 g ovsených vločiek, 100 g masla, 300 g práškového cukru, 6 dl mlieka, 1 ČL mletej škorice, 5 ČL medu, 2 PL kakaa, 350 g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva Krém: 2 dl mlieka, 100 g práškového cukru, 2 PL kakaa, Zlatý klas, maslo Čokoládová poleva: 150 g Cery, 150 g čokolády

20.10.2016 | 10:49

Ovsené vločky zalejeme horúcim mliekom a rozmiešame so všetkými prísadami. Upečieme.

Krém: 2 dl mlieka, 100 g práškového cukru, 2 PL kakaa prevaríme, pridáme v troche mlieka rozhabarkovaný Zlatý klas a maslo. Dobre vymiešame, odstavíme a necháme vychladnúť.

Čokoládová poleva: 150 g Cery, 150 g čokolády roztopíme a polejeme vychladnutý koláč. Ozdobíme šľahačkou.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod