Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -4°C

Recepty

Rozprávkový chlebík

chlieb, maslo, pažítka, hlávkový šalát, majonéza, plátky pečeného mäsa alebo šunkovej salámy, horčica, reďkvička, petržlenová vňať, kyslé uhorky

12.10.2016 | 09:07

Krajec chleba potrieme maslom, posypeme pažítkou, na to dáme list hlávkového šalátu, trochu majonézy, plátok pečeného mäsa alebo šunkovej salámy, list hlávkového šalátu. Potrieme horčicou, na to uložíme na kolieska pokrájanú reďkvičku, posypeme petržlenovou vňaťou, opäť plátok mäsa alebo salámy, plátok kyslej uhorky a prikryjeme krajcom chleba. Môžeme podávať s repíkovým čajom.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod