Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -5°C

Recepty

Ruský boršč

100 g predného hovädzieho mäsa, 50 g bravčového údeného mäsa, čierne korenie, bobkový list, 30 g oleja, 100 g cvikle, 250 g bielej kapusty, 100 g zeleru, 100 g mrkvy, 50 g cesnaku, kečup, kyslá smotana, kôprová a petržlenová vňať

26.07.2017 | 14:02

Mäso dáme variť do osolenej vody, pridáme čierne korenie a bobkový list. Osobitne podusíme na 30 g oleja nahrubo nastrúhanú zeleninu. K podusenej zelenine dáme 50 g cesnaku nakrájaného na tenké plátky a lyžicu kečupu. Zeleninu vložíme do mäsového vývaru. Ďalej už nevaríme, aby zelenina nestratila farbu a vitamíny. Mäso nakrájame na kocky a pridáme k ostatnej polievke. Na tanieri pridáme do polievky lyžicu kyslej smotany a nadrobno posekanú kôprovú a petržlenovú vňať.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod