Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -5°C

Recepty

Slovenská pochúťka

500 g bravčového stehna, 60 g oleja, 100 g cibule, 5 g mletej červenej papriky, 20 g sterilizovaných feferónok, 200 g sterilizovaného leča, 40 g kečupu, 10 g soli, 0,5 g mletého korenia, 50 g sterilizovaných šampiňónov, 1 dl smotany, 50 g tvrdého syra

13.10.2016 | 14:54

Bravčové stehno umyjeme a nakrájame na rezančeky. Očistenú cibuľu pokrájame nadrobno, opražíme ju na tuku, pridáme na rezančeky nakrájané mäso, osolíme, okoreníme. Pridáme nadrobno pokrájané feferónky a všetko spolu restujeme. Keď je mäso mäkké, pridáme čerstvú mletú papriku, lečo, na plátky pokrájané šampiňóny, kečup a mierne dodusíme. Zjemníme smotanou. Pred podávaním posypeme strúhaným syrom. Podávame s ryžou alebo zemiakovými hranolčekmi.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod