Žilinský Večerník

23. október 2024 | Alojzia
| 8°C

Šport

SLOVNAFT CUP - Dve tisícky divákov vytlieskalo mladý celok Bytče

V 4. kole Slovenského pohára vo futbale sa predstavili dve mužstvá z regiónu. Prvoligová Trnava prilákala na zápas v Bytči takmer dve tisícky divákov, domáci prehrali rozdielom troch gólov, no za predvedený výkon s mladými hráčmi v kádri sa nemusela hanbiť, čo patrične potleskom ocenili aj samotní priaznivci. V osemfinále budú súperom nášho jediného zástupcu, Žiliny, futbalisti Michaloviec.

20.10.2024 | 16:22

4. KOLO

 

BYTČA – TRNAVA 1:4 (1:2), góly: 43. M. Pavlík – 4. M. Ďuriš, 37. Pich,76. Trello, 78. Corryn. Bez ŽK. Diváci: 1920. Bytča: Tkáč – Petruš (74. J. Bambúch), L. Mravec, S. Kaštan (74. M. Uríček), J. Hrtánek, Hundák (78. Adamica), M. Pavlík (68. Mičienka), Valášek, A. Knapec, S. Tichý (68. J. Kucej), Gališ.

Stanislav Lojdl, tréner Bytče: „Chalani sa na tento zápas veľmi tešili. Rozmýšľali sme, ako súpera prekvapiť, ale kvalita na strane Trnavy bola vysoká. Trošku nás prvý rýchly gól Trnavy nalomil, ale chalani sa s tým dokázali vyrovnať. Naša taktika bola hrať v hlbokom bloku. Musím však povedať, že sme zápas dôstojne dohrali a neurobili si hanbu. Tešíme sa aj z toho, že sme vypredali štadión, čo sa Bytči už dlho nepodarilo.“


 

 

OSRBLIE – ŽILINA 0:8 (0:6), góly: 8., 33. a 78. Alijagič, 4. a 43. Iľko, 14. Bile, 39. Gidi, 82. Ďuriš. Bez ŽK. Diváci: 888. Žilina: Badžgoň - Stojchevski, Drame, Jaššo (46. Mynář) – S. Kopásek (46. A. Oravec), Gidi, M. Sauer (46. Ziblim), Badjie - Bile (46. Prokop), Alijagić, Iľko (59. Ďuriš).

Michal Ščasný, tréner:  „Veľmi dobrý prvý polčas s peknými akciami, ktorými sme, snáď, potešili aj prítomných divákov. Sme radi, že sme duel rozhodli hneď na začiatku a následne mali väčšiu voľnosť. Žiaľ, v druhom dejstve tam bolo veľa strát, nekoncentrácia, pomalá hra, ktorou sa nechceme a nemôžeme prezentovať. Súper tam každopádne ukázal individuálnu kvalitu, prajem im veľa šťastia v lige.“


 

 

Autor: Ladislav Hulín

Foto: Spartak Trnava, cvak.sk

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod