Žilinský Večerník

28. október 2024 | Dobromila
| 15°C

Nezaradené

Šťastné a veselé

19.12.2016 | 14:20

Nastáva čas plný pohody a pokoja. Je to právo na oddych po celom roku, v ktorom sa každý z nás snaží, aby bol úspešnejší ako ten predošlý. Preto sa aj my snažíme neustále skvalitňovať naše služby. Tento rok sme zmenili formát tlačeného vydania Žilinského večerníka a pridali nové rubriky. Nielen v tlačenom periodiku, ale aj na internete sa posúvame ďalej. Sme aktívni nielen na našej novej responzívnej webstránke www.zilinskyvecernik.sk, ale aj na sociálnych sieťach ako Facebook, Instagram, Google+, Youtube a iné. Taktiež pravidelne rozposielame našim čitateľom newsletter o tom, čo vyjde v najnovšom vydaní, ale aj aké boli najčítanejšie články za predchádzajúci týždeň. V tomto roku tiež vznikol nový online produkt – Žilinský diár. Na jednom mieste nájdete v prehľadnom kalendári udalosti a podujatia, ktoré sa konajú v Žiline a okolí.

Dnešná doba je veľmi uponáhľaná a pri tomto rýchlom rozvoji musíme držať krok. Preto náš tím absolvuje školenia, neustále sa vzdeláva a rovnako sa snažíme naše skúsenosti šíriť ďalej. Každý utorok robíme v našej redakcii exkurzie pre základné školy, ktoré sa u nás vopred nahlásia. Žiaci tak môžu vidieť všetku prácu vo vydavateľstve a prácu v tlačiarňach zase v internom dokumentárnom filme, ktorý si môžu pozrieť na konci exkurzie.

Touto cestou vám chceme, milí čitatelia, poďakovať za vašu priazeň. Dúfame, že vám počas týchto pohodových dní bude robiť spoločnosť naše tradičné rozšírené dvojčíslo Žilinského večerníka. Želáme vám krásne a ničím nerušené vianočné sviatky a do nového roka 2017 prajeme veľa úspechov a splnených prianí.

Foto: Ilustračná

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod