Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -5°C

Recepty

Sterilizované huby

Nálev: 1,5 l vody, 0,5 l octu, 3 ČL horčicového semena, 2 bobkové listy, 30 zrniek čierneho a 10 zrniek nového korenia, 2 klinčeky, 40 g soli, 100 g cukru, 14 tabletiek umelého sladidla, všetko spolu prevaríme 10 min.

11.09.2017 | 13:45

Huby umyjeme a varíme v osolenej vode: pňovky a mladé plávky 20 min., rýdziky 15 min., hríby, suchohríby, mladé masliaky, sliziaky 5 – 10 min. Precedíme a plníme do troch štvrtín pohárov, zalejeme nálevom a sterilizujeme. Menšie poháre 20 min., 7 dl poháre 30 min.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod