Žilinský Večerník

13. október 2024 | Koloman
| 3°C

Zaujalo nás

SWZA - Startup weekend klope pomaly na dvere

Startup weekend je trojdňová akcia plná inovácií a podnikania. Za 54 hodín v tímoch premeníte nápad na podnikateľský zámer - brainstormujete, vyvíjate produkty, overujete myšlienky a prezentujete ich pred porotou. Skúsení biznis mentori vás budú celý čas v Žiline podporovať a radiť vám. Získate kontakty, spätnú väzbu na svoju prácu a nové zručnosti v oblasti biznisu. Premeň svoje myšlienky na realitu!

13.10.2024 | 14:42

PRE KOHO JE AKCIA URČENÁ?

Pre každého. Ak máš podnikateľský nápad alebo ťa zaujíma startupová kultúra, Startup Weekend je pre teba. Nemusíš mať ale vlastný nápad - každá šikovná ruka je vítaná! Pridaj sa k inému tímu, rozvíjaj nápady, získavaj skúsenosti a možno sa staneš spoluzakladateľom ďalšieho úspešného biznisu. 


 

NEOCENITEĽNÉ SKÚSENOSTI

Podujatie je určené pre študentov aj profesionálov, ktorí túžia získať cenné skúsenosti, nadviazať nové kontakty a zdokonaliť svoje zručnosti v oblasti podnikania a technológií. Či už si programátor, UXáčka, dizajnér, salesáčka, markeťák alebo odborníčka na právo naštartuj svoju kariéru a zaži, ako sa rodí firma na vlastnej koži 18.-20. októbra na Startup Weekend Žilina v Inžinierskom centre Siemens Mobility.


 

 

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: archív

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod