Žilinský Večerník

23. november 2024 | Klement
| -5°C

Recepty

Sypaný tvarohový koláč

3 horčicové poháre hrubej múky, 3 horčicové poháre práškového cukru, 750 g tvarohu, 1 prášok do pečiva, 1 vanilkový cukor, 50 g hrozienok, 4 dl mlieka, 2 vajcia, 1 maslo

12.12.2016 | 11:34

V miske rozmiešame múku, práškový a vanilkový cukor a prášok do pečiva. Polovicu tejto múčnej zmesi nasypeme na pomastený plech a lyžicou ju rovnomerne rozložíme. Ako ďalšiu vrstvu uložíme rozšľahaný tvaroh. Na to poukladáme hrozienka a zasypeme druhou polovicou múčnej zmesi. Celý povrch koláča zalejeme mliekom, v ktorom rozšľaháme vajcia. Nakoniec polejeme roztopeným maslom. Pečieme 45 minút.

 

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod