Žilinský Večerník

23. november 2024 | Klement
| -5°C

Recepty

Syrové zákusky k vínu

33 dag hladkej múky, 15 dag masla, 1 vajce, 1 žĺtok, 15 dag tvrdého syra, 2 PL kyslej smotany, 1/4 ČL mletej papriky, 1 prášok do pečiva, soľ

13.03.2017 | 13:48

Do preosiatej múky a postrúhaného syra rozkrájame maslo, osolíme, pridáme vajce, žĺtok, smotanu, papriku a prášok do pečiva. Cesto spracujeme a na 1 hodinu dáme do chladničky. Potom cesto vyvaľkáme a vykrajujeme z neho rôzne tvary. Potrieme ich bielkom, osolíme, posypeme kmínom a upečieme.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod