Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -5°C

Recepty

Tatárska omáčka z cukety

2 kg cukety, 2 cibule, 3 zelené papriky, chren

27.07.2017 | 15:38

Cuketu a papriky nakrájame na kocky, cibuľu pokrájame nadrobno, chren nastrúhame. Všetko spolu varíme 1 hodinu. Potom pridáme 2 dl oleja (môže byť aj menej), 1 ČL čierneho mletého korenia, 1 – 3 ČL soli, 2 dl chemicky nekonzervovanej, nefarbenej horčice, 5 – 10 dag hnedého nerafinovaného cukru. Všetko spolu rozmixujeme, naplníme do malých pohárov a dáme sterilizovať.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod