Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -5°C

Recepty

Tekvicový džem

2 kg očistenej tekvice, 500 g cukru, 1 dl rumu, 1 ČL kyseliny citrónovej, 1 l vody

11.09.2017 | 11:11

Tekvicu postrúhame, dáme do hrnca, pridáme vodu, cukor a varíme. Nakoniec pridáme kyselinu citrónovú, rum a povaríme. Prepasírujeme, dáme do malých pohárov a sterilizujeme.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod