Fašiangy sú a v minulosti boli oslavované ako dni bujarej zábavy a dobrého jedla. Naši predkovia žili a stravovali sa veľmi striedmo, ale počas fašiangov pred pôstom zvyčajne jedli do sýtosti. Medzi tradičné jedlá sa radili fánky, šišky, pampúchy, záviny a zabíjačkové špeciality. Atmosféru týchto osláv a tradícií oslavujeme v Extreme Parku už 3 rok. Reštaurácia HU:MAN vás srdečné pozýva na tradičnú slovenskú zabíjačku dňa 16. 2. 2019 od 11.00 h.
Pripravené sú pre Vás zabíjačkové špeciality, plieskanie bičom a ľudová hudba Tomčalovci.
Zabíjačkové špeciality pre Vás budú pripravovať tí najlepší šéfkuchári reštaurácie HU:MAN - Peter Ďurčo a Anton Holomáň spolu s hosťom nášho zabíjačkového dňa - Gabom Kocákom.
Tešíme sa na vás 16. 2. 2019 v reštaurácii HU:MAN (areál Extreme Park Žilina).