Žilinský Večerník

5. október 2024 | Viera
| 6°C

Poradňa

Tri tipy, ktoré vám pomôžu pri výbere darčeka pre vašu partnerku

Hľadanie vhodného darčeka pre svoju partnerku vie poriadne preveriť nejedného muža. A aj keď každá žena je iná a tým pádom aj (aspoň sčasti) ocení iné darčeky, predsa len je možné aj pri takejto téme dať niekoľko všeobecne platných tipov.

23.09.2024 | 09:40

Vsaďte na niečo overené

Prvý tip znie: vyberte niečo, čo zaručene poteší (takmer) každú ženu. Medzi takéto darčeky rozhodne patria rôzne šperky, preto je veľká šanca, že ideálny darček pre svoju partnerku nájdete v dobrom zlatníctve.

Iste, pri niektorých typoch šperkov môže byť náročné trafiť veľkosť (to sa týka najmä prsteňov), ale neplatí to vždy. Napríklad náušnice sa kupujú pomerne vďačne, keďže pri nich nie je správna veľkosť esenciálna pre to, aby ich mohla vaša partnerka nosiť.

 

Darujte krásu, či zdravie, alebo oboje naraz

Šperky slúžia najmä na skrášľovanie zovňajšku a na to nadviažeme ďalším tipom, ktorý však zďaleka nemusí byť len estetický. V prípade, že je to potrebné, môžete svojej partnerke ako darček zaplatiť odborné odstraňovanie bradavíc.

Niektoré bradavice síce sú v podstate len estetickým problémom, ale iné môžu prekážať pri každodenných činnostiach, napríklad pri písaní alebo chôdzi. Čo je však ešte horšie je, že niektoré bradavice môžu predznamenávať závažné ochorenia. A to už je naozaj pádny dôvod na odbornú kontrolu, vyšetrenie a odstránenie bradavíc.

 

Nájdite darček týkajúci sa záľub vašej partnerky 

Náš posledný tip je: zohľadnite pri výbere darčeka pre vašu partnerku jej záľuby. To znamená, že ju obdarujete niečím, čo má s jej záľubami, nech sú akékoľvek, súvis. Príkladov by sa dalo uviesť naozaj veľa: športovkyne napríklad ocenia funkčné oblečenie, športové náčinie alebo permanentku do fitka. Ak vaša partnerka rada hráva videohry, určite neodmietne výkonnú PlayStation 5 a pokračovať by sa dalo v podstate donekonečna.

A aj keď nie pre každé hobby je jednoduché vybrať vhodný darček, vo veľkom množstve prípadov je práve toto spôsob, akým sa môžete „dopracovať“ k darčeku, ktorý vaša partnerka naozaj ocení. A aj ho využije.

Zdroj: PR

Foto: Drobot Dean / Stock.adobe.com

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod