Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -4°C

Recepty

Tvarohová torta s jahodami

piškóty, rum, 400 g tvarohu, 200 g masla, 2 vajcia, práškový cukor, vanilkový cukor, želatína, jahody

29.09.2017 | 12:55

2 PL želatíny zalejeme 2 dl vlažnej vody a necháme 1 hodinu postáť. Na želatínu nalejeme 2 dl vriaceho mlieka. Medzitým si vyložíme tortovú formu piškótami, ktoré sme trošku pokropili rumom. Do mixéra dáme 400 g tvarohu, 200 g masla, 2 celé vajcia, 1,5 horčicového pohára práškového cukru, vanilkový cukor a teplú želatínu. Všetko v mixéri vyšľaháme, časť nalejeme na poukladané piškóty, pridáme osladené jahody, preložíme piškótami a opakujeme. Vrch ozdobíme jahodami.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod