Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -5°C

Recepty

Vegeta

1 kg mrkvy, 1 kg petržlenu, ½ kg cibule, 5 strúčikov cesnaku, ¼ kalerábu (gigant), ¼ kg kelu, ¼ kg zeleru, 1 kg soli

26.10.2016 | 10:09

Všetku zeleninu po očistení pomelieme na mäsovom mlynčeku, premiešame so soľou a vysušíme v rúre pri miernej teplote. Vysušenú zmes zmiešame so sušenou vňaťou zeleru, petržlenu a maggi. Všetko dvakrát pomelieme na mäsovom mlynčeku a uložíme do fliaš. Do tejto zmesi sa môže primiešať 1 – 2 balíčky glutasolu.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod