Žilinský Večerník

24. september 2024 | Ľuboš, Ľubor
| 6°C

Šport

Vydarený beh Rajeckou dolinou

Dňa 7.9.2024 sa konalo v Rajeckých Tepliciach športové bežecké podujatie BEH RAJECKOU DOLINOU. Toto mladé bežecké podujatie prilákalo viac ako 100 bežcov do Rajeckých Teplíc.

23.09.2024 | 15:50

Krásy Rajeckej doliny mohli bežci spoznať na trase dlhej 7,8km, ktorá viedla cez okolité obce Konská, Kunerad a Kamenná Poruba. Záujem o bežecké podujatie bol veľký a zastúpenie bežcov bolo pestré. Navštívili nás slovenský reprezentanti, triatlonisti ale prítomný bol aj zápasník organizácie OTAGON.  Krásne slnečné a horúce počasie potrápilo bežcov avšak úsmevy na tvárach boli jasným signálom, že športovci si to užili. Akcia bola organizovaná pod hlavičkou športového klubu AC UNIZA.  Hlavným partnerom bola firma KL AUTO, ktorá zabezpečila plynulý priebeh celého podujatia. Teší nás ,že sa do akcie zapojilo aj mesto Rajecké Teplice a vďaka pomoci zamestnancom mesta bolo podujatie úspešné. Teší nás aj záujem súkromného sektora, ktorého pomoc je neoceniteľná. V rámci behu bola aj detská kategória pre najmenších atlétov. 


 

 

Beh Rajeckou dolinou bol súčasťou športového dňa FIT-DAY počas ktorého bolo na námestí športové popoludnie a návštevníci si mohli vyskúšať rôzne športy ako aj zábavné disciplíny. Teší nás záujem návštevníkov a už teraz pripravujeme Beh svätého Andreja, na ktorí ste všetci pozvaní.


 

 

 

Autor: - r -

Foto: archív J.V.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod