Žilinský Večerník

30. október 2024 | Šimon, Simona
| 4°C

Recepty

Zabíjačková kapusta pre labužníkov

800 g bravčového mäsa (pliecko, krkovička), 1 kg kyslej kapusty, 200 g cibule, 1 stredne veľký paradajkový pretlak, soľ, čierne mleté korenie, mletá paprika, masť, mäsový vývar

23.11.2016 | 15:20

Cibuľu nakrájame a rozdelíme na dve polovice. Mäso nakrájame na malé kocky a dáme do väčšieho hrnca, v ktorom sme opražili polovičku cibule. Mäso osolíme, okoreníme a pridáme mletú papriku. Zalejeme vývarom a dusíme domäkka. V druhom hrnci opražíme zvyšnú cibuľu, pridáme kyslú kapustu, paradajkový pretlak, podľa potreby dolejeme vývar a dusíme. Keď je mäso mäkké, pridáme k nemu udusenú kapustu a ešte krátko povaríme. Podávame s chlebom.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod