Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -5°C

Recepty

Zapekačky

6 palaciniek, 300 g karfiolu, 200 g kapusty, 200 g kelu, 200 g vareného údeného mäsa, 0,2 l smotany, 2 vajcia, 2 PL masla, soľ

11.08.2017 | 11:25

Zeleninu nakrájame na drobné kúsky, udusíme, osolíme. Ohňovzdornú misu vymastíme maslom a kladieme do nej striedavo palacinku, zeleninovú zmes, opäť palacinku a mleté údené mäso. Končíme palacinkou. V smotane rozšľaháme vajcia, osolíme a palacinky zalejeme. Zapečieme doružova. Podávame s rôznymi zeleninovými šalátmi.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod