Žilinský Večerník

30. október 2024 | Šimon, Simona
| 4°C

Recepty

Zapekaný sendvič so zeleninou

2 červené alebo biele cibule, 1 stredne veľká paprika, 10 dag tvrdého syra, 25 dag šalátovej uhorky, 4 PL octu, soľ, korenie, cukor, 2 PL kvalitného oleja lisovaného za studena, 4 plátky sendviča alebo bageta, 2 PL rastlinného masla, 1 ČL majoránu, 4 listy šalátu

04.01.2017 | 13:23

Cibuľu nakrájame na tenké kolieska, papriku a syr na malé kocky, uhorku na malé tyčinky. Ocot ochutíme soľou, korením, cukrom a postupne zašľaháme olej. Do tejto marinády vmiešame nakrájané suroviny. Plátky sendviča alebo bagety potrieme maslom, posypeme majoránom a dáme zapiecť do predhriatej rúry dozlatista. Na taniere rozložíme šalátové listy, na ne poukladáme sendviče a obložíme syrovým šalátom.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod