Žilinský Večerník

23. november 2024 | Klement
| -4°C

Recepty

Zdravý nákyp

300 g cestovín, maslo, 3 žĺtky, 50 g cukru, hrsť hrozienok, 600 g ovocia podľa výberu, 3 bielky

06.03.2017 | 12:56

Vo vode uvaríme cestoviny. Po uvarení vodu zlejeme, cestoviny premastíme maslom a necháme vychladnúť. Potom vmiešame 3 žĺtky, 50 g cukru, hrsť hrozienok, 600 g nadrobno nakrájaného ovocia a nakoniec sneh z 3 bielkov. V maslom vymastenej forme zmes zapečieme.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod