Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -5°C

Recepty

Zeleninová nátierka

2 kg červených alebo zelených paprík, 1 kg zrelých paradajok (alebo 1 kg paprík a 2 kg paradajok), 1 kg cibule, 1 hlávka cesnaku, 7 dag soli, 13 dag cukru, 1,5 dl octu, 2 dl oleja

31.07.2017 | 12:27

Zeleninu pomelieme na mäsovom mlynčeku, pridáme pochutiny a varíme dovtedy, až je masa čiastočne odparená. Necháme vychladnúť, pridáme 2 dl horčice a 2 – 3 PL strúhaného chrenu. Dobre zamiešame, naplníme do menších pohárov a sterilizujeme 10 – 15 min.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod