Žilinský Večerník

23. november 2024 | Klement
| -4°C

Recepty

Zemiakové kahančeky

10 ks stredne veľkých zemiakov, údená slanina, rasca, soľ

09.02.2017 | 13:36

Zemiaky očistíme, prekrojíme. Prerezané polovičky na druhom konci zarovnáme tak, aby sa dali poukladať na vymastený plech alebo kahančeky. Do každého zemiaka urobíme jamku, do nej dáme kocku údenej slaniny, posypeme rascou, osolíme a dáme piecť do vyhriatej rúry (vykrojené časti môžeme pridať na plech). Podávame so zakysankou alebo čajom.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod