Žilinský Večerník

6. október 2024 | Natália
| 8°C

Šport

Žilinské volejbalistky znova bez zisku setu: Nad ich sily bol úradujúci slovenský majster

Volejbalistky Žiliny zatiaľ v extralige nenašli recept na výhru. Samozrejme, ťažký žreb im prisúdil najprv vicemajstra a aktuálne úradujúceho majstra, no v dvoch dueloch nezískali ani set. Najbližšie to budú chcieť zmeniť už v domácom prostredí.

05.10.2024 | 21:00

2.KOLO EXTRALIGY ŽIEN

 

Žilinčanky museli zmeniť zostavu, pretože chýbala pre chorobu Magdaléna Kováčiková. Mladý tím síce bojoval, no s majstrom nedokázal uhrať ani set.

 

SLÁVIA UK BRATISLAVA – VA UNIZA ŽILINA 3:0 (18,18,19)

Zostava Žiliny: S. Slivková, K. Slivková, Viedenská, Popić, Bobáňová, Paulínyová, libero – Kardošová (striedali Kandalíková, Olbertová).

Nemanja Ristić, tréner: „V prvom rade kredit pre súpera, zaslúžene vyhral a potvrdil rolu favorita i nesporný fakt, že chce patriť ašpirantov na titul aj túto sezónu. Toto je naša aktuálna realita, sme mladý tím, ktorý potrebuje čas. Neustále napredujeme, tvrdo trénujeme a nevieme sa dočkať prvého domáceho zápasu pre úžasnou diváckou kulisou. Rád by som pozval fanúšikov, aby prišli potvrdiť jasný fakt z predošlej sezóny, že Žilina má najlepších priaznivcov v extralige a každému súperovi sa budú u nás ťažko zbierať body. Všetkým ďakujem v mene celého tímu za podporu, veľmi si to vážime.“


 

 

Najbližší program: 3.kolo extraligy žien Žilina – Prešov  (sobota 12.októbra, hala T18 od 18.30)

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: archív VA Žilina

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod