Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -5°C

Recepty

Žĺtkové vaničky

5 žĺtkov, 1 vanilkový cukor, 25 dag práškového cukru, maslo

07.09.2017 | 14:59

Päť žĺtkov spolu s cukrami vymiešame na hustú penu. Formičky na vaničky alebo medvedie labky vymastíme maslom a do polovice naplníme cestom. Veľmi pomaly pečieme na miernom ohni (ako pusinky), skôr sušíme. Len čo sa zdvihnú a oddelia sa od formičky, ľahko ich vyklopíme. Musia ostať úplne svetlé. Hotové zdobíme šľahačkou.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod