Všetko zomelieme na mäsovom mlynčeku, pridáme 1 Deko, 1,5 dl cukru, 1 dl oleja, 2 poháre horčice. Varíme asi pol hodiny, vymiešame, dáme do pohárov a sterilizujeme.
Najčítanejšie z rubriky
Recepty | 10.03.2024 10:13
Jedlá počas Veľkého pôstu boli najmä zo zemiakov a obilnín
Recepty | 20.12.2023 14:01
Vyskúšajte naše tipy na tradičné aj netradičné pečenie
Recepty | 23.12.2019 19:13
Čaro Vianoc vo vašej kuchyni: Pripravte si voňavé sviatočné nápoje
Najčítanejšie | 24h | 3 dni | 7 dní |
- VITAJTE - Toto sú malé poklady zo Žiliny
- MAJSTROVSTVO REGIÓNU – IV. LIGA. Stráňavy s Bytčou sú už po jeseni tabuľkovými susedmi
- V najnovšom vydaní Žilinského večerníka si prečítate:
- Župa ocenila pracovníkov v sociálnych službách zo zariadení Žilinského kraja
- II. DOXXBET TRIEDA - Divina po prvej bodovej strate zaslúženým kráľom jesene
- VITAJTE - Toto sú malé poklady zo Žiliny
- Žilinčanky stúpajú v tabuľke stále vyššie: Po výhre nad Brusnu okupujú štvrté miesto
- MAJSTROVSTVO REGIÓNU – IV. LIGA. Stráňavy s Bytčou sú už po jeseni tabuľkovými susedmi
- II. DOXXBET TRIEDA - Divina po prvej bodovej strate zaslúženým kráľom jesene
- Kysucké Nové Mesto si pripomenulo 770. výročie aj cez historickú monografiu
- VITAJTE - Toto sú malé poklady zo Žiliny
- Od dnes uzávera ulíc Kysucká a Uhoľná
- Divina hostila pikantný duel starých pánov: Spravodlivá remíza bola oslavou čara futbalu
- NIKÉ SLOVENSKÝ POHÁR – Žilinčanky sa nezľakli veľkého favorita a v prvom zápase série zaslúžene vyhrali
- ROZHOVOR - Juraj Kacian: Chcem naďalej pomáhať žilinskej nemocnici