Žilinský Večerník

30. október 2024 | Šimon, Simona
| 7°C

Recepty

Orientálne kuracie prsičká

400 g kuracích prsičiek, 3 PL sójovej omáčky, 3 – 4 paradajky, 3 papriky, 1 PL kvalitného oleja, 1 PL karí korenia, cibuľa, cesnak, soľ

06.02.2017 | 11:35

Mäso nakrájame na rezance, pokropíme sójovou omáčkou. Paradajky sparíme, olúpeme a nakrájame na osminky. Papriku nakrájame na rezance. Cibuľu a cesnak prelisujeme alebo postrúhame. Do horúceho oleja s karí korením vložíme mäso a za stáleho miešania opečieme. Pridáme zeleninu a ešte chvíľu opekáme. Podľa chuti osolíme a podávame s dusenou ryžou. Môžeme podávať so šalátom z kyslej kapusty, do ktorej pridáme postrúhané jablká, postrúhanú mrkvu a zalejeme jogurtom ochuteným pretlačeným cesnakom.

 

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod