Žilinský Večerník

21. december 2024 | Bohdan
| -4°C

Recepty

Polievka ragú

300 g teľacieho mäsa, 200 g koreňovej zeleniny, 30 g masla, 30 g hladkej múky, 2 žĺtky, muškátový orech, mleté čierne korenie, voda, soľ

09.03.2017 | 11:19

Teľacie mäso pokrájame na malé kocky a dáme do vody variť. Neskôr pridáme soľ, nadrobno pokrájanú zeleninu a muškátový orech. Z masla a múky pripravíme ružovú zápražku, zalejeme ju vývarom z mäsa a mliekom. Povaríme a pridáme k mäkkému mäsu a zelenine. V studenom mlieku rozšľaháme žĺtky a vlejeme do polievky.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod