Žilinský Večerník

21. december 2024 | Bohdan
| -4°C

Recepty

Silvestrovské jednohubky s cesnakovou nátierkou

4 strúčiky extra silného Holášovho cesnaku, 250 g smotanovej nátierky, 200 g syrokrému, 10 ks rožkov, 1 ks bratislavskej klobásy

18.12.2017 | 14:36

Do misky vložíme smotanovú nátierku a syrokrém. Cesnak očistíme a pretlačíme. Všetko dohromady dôkladne premiešame. Rožky nakrájame na kúsky tak, aby z jedného vyšlo 15 – 20 kúskov. Každý kúsok natrieme cesnakovou nátierkou. Bratislavskú klobásu nakrájame na tenké plátky a poukladáme na natreté kúsky rožka.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod